Salı, Ocak 13, 2009

siz hangi şehirsiniz



http://testyourself.tr.msn.com/test/sehir/Result.aspx

ben testi uyguladım bahtıma bu çıktı
siz bakın bakalım
ne olacaksınız?

İstanbul
Siz tam anlamıyla bir “İstanbul”sunuz. Eğer İstanbul’da doğduysanız bu sizin için adeta bir şans demek, çünkü zaten başka bir şehirde mutlu olmazmışsınız gibi bir duruşunuz var. İstanbul hiç bir zaman öngörülemeyen karakterdedir, gizemli, cazibeli, büyüleyicidir, tıpkı sizin gibi. Hem geçmişinin izlerini taşır hem bugünü tüm realitesiyle yaşatır. Kim neyi görmek istiyorsa İstanbul’da onu görür. Tanımak, tanımlamak zaman alır. Tüm bunlar da size has özellikler değil mi? Siz nereye giderseniz gidin denizinin kokusuyla, sokaklarının sesiyle, mavi rengiyle İstanbul sizi geri çağırır ve siz bu çağrıyı kulak ardı edemezsiniz. Çünkü siz zaten "İstanbul"sunuz

8 yorum:

kayipsimurg dedi ki...

:)))) Bu testi ben de bugün öğle arasında yaptım. Ben de İstanbul çıkmıştım. :)

Adsız dedi ki...

Dilaraaaaa, iki gündür bu siteye ulaşılamıyo diyo kıs. Ben şimdi hangi şehirim merak ettim yav

Adsız dedi ki...

hehe o lalr benim tabiki

Adsız dedi ki...

nihayet yaptım heheheheh
Paris
Romatizmin kalbi Paris’te atıyor, sizin kalbiniz ise Paris’te atıyor, çünkü siz romantik bir “Paris”siniz. Aşkın, romantizmin, duygusallığın olmadığı bir dünya sizin için bir anlam ifade etmiyor. Her ne yaparsanız yapın aşkla yaparsınız; işinize aşkla sarılırsınız, en basit akşam yemeğini bile aşkla yaparsınız, işin içinde aşk yoksa “ben de yokum” diyenlerdensiniz. Siz ne yaparsanız yapın içinde aşk olduğundan dolayı herkesi büyülersiniz. Elinizin değdiği her yemek başka bir tat kazanır, ucundan kenarından bulaştığınız bir iş çok sayıda insanı büyüler. O yüzden kendine has tılsımı olan bir romantik olarak Paris’te kendinizi bulursunuz. Paris de sizde kendini bulur.

carpediem dedi ki...

ben biliyordum lale
senin romantik olduğunu...

MAVİANNE dedi ki...

ben siteye giremedim ama istanbulu ben de tek geçerim

Şarküteri dedi ki...

İstanbul doğumlu biri olarak başka şehirle flört edecek değilim. Ama boş bir zamanımda ben de yapacağım bakalım bu testi.

geçkalmadımki dedi ki...

Sayfaya giremedim.. hangi şehir olduğumu öğrenemedim..
sonra birdaha bakarım..
sevgiler..